ČeskýPortál.eu - Nápověda a podpora - český portál

Nápověda a podpora

Inzerce
Firmy
Odkazy
Celý portál

Nápověda a podpora

Je možné vkládat inzeráty nebo firmy bez registrace?

Abyste mohli přidat například inzerát nebo firemní zápis, nemusíte se nutně registrovat. V tom případě po Vás vyžadujeme pouze Vaše jméno/přezdívku a telefonní číslo/e-mail. V případě vkládání inzerátu ještě požadujeme vyplnění okresu, aby mohli uživatelé z určitého území procházet pouze inzeráty blízko nich.

Pokud se bojíte o své osobní údaje a nedůvěřujete nám, můžete vystupovat na serveru ČeskýPortál.eu jako neregistrovaný uživatel pouze s přezdívkou a e-mailem nebo telefonním číslem. Žádné další údaje nejsou potřeba. Nemusíte se ale v žádném případě obávat jakéhokoliv zneužití. E-mail je navíc chráněn proti SPAM robotům.


Které údaje je nutné vyplnit při registraci?

Pokud se zaregistrujete na našem portále, získáte nepřeberné množství výhod. O registraci se dočtete a můžete ji provést zde. Všechny základní úkony však můžete na našem serveru vykonávat i bez registrace - v tom případě po Vás nevyžadujeme údaje téměř žádné.
Pokud se rozhodnete využívat výhod registrovaných uživatelů, budete muset vyplnit některé osobní údaje jako je jméno, příjmení, rok narození, pohlaví, okres, město, PSČ a e-mail. Žádné další údaje již při registraci povinné nejsou!
Můžete se však rozhodnout vyplnit Vaši adresu, na které jste k zastižení.

Jestliže se rozhodnete vyplnit i adresu s číslem popisným (ačkoliv to není pro registraci nutné), využijete účel, za kterým vznikl tento server - aby uživatelé nalezli pouze kvalitní inzeráty a skutečné firemní zápisy existujících firem. Pokud někdo jedná férově, určitě tyto údaje vyplní rád. Budí to u ostatních uživatelů důvěru. U registrovaného profilu je také možné provést ověření adresy odesláním dopisu s kódem na uvedenou adresu. Tím stvrdíte věrohodnost a opravdovou existenci adresy a všechny Vámi vložené záznamy (inzeráty, poptávky, ...) budou označeny jako důvěryhodné. Řekněte sami - nedáte přednost inzerátu od uživatele, který jedná fér a máte jistotu, že jej na uvedené adrese v případě nutnosti skutečně naleznete a nejedná se podvodníka?


Když vyplním adresu, vidí každý?

NE. Pokud se rozhodnete vyplnit celou Vaší adresu, neuvidí ji nikdo, dokud mu ji sami nesdělíte. My Vaši adresu uložíme pouze z důvodu ochrany našich uživatelů. Pokud se Vám například stane, že Vám zboží objednané přes inzerát nedorazí ačkoliv za něj zaplatíte, máme prostředky vypátrat podvodníka a zamezit tak dalším podvodům. Kompletní adresa je také potřebná pro udělení důvěryhodného profilu (viz. výše). My ji třetím osobám (bez průkazného podvodu z Vaší strany nahlášeného jiným uživatelem) nesdělíme. Garantujeme Vám, že ji nijak nezneužijeme - můžete však získat důvěryhodný profil a kupující mají stoprocentní jistotu, že se z Vaší strany nemůže stát podvod.


Co když mi inzerent odešle cihlu?

Tento server vznikl mimo jiné za účelem ochrany lidí při nákupu zboží na inzerát (přes internet). U nás máte jistotu, že podvodníkovi „nenaletíte“! Dávejte přednost inzerátům od ověřených uživatelů. Tyto inzeráty jsou zeleně ohraničeny, u jména uživatele je zelená „fajfka“ a po zobrazení jeho profilu je tato skutečnost také viditelně zdůrazněna.

Cílem tohoto serveru je umožnit Vám opravdu bezpečný prodej a nákup zboží a služeb přes internet.

Kromě toho jsou také veškeré zápisy před uveřejněním námi kontrolovány a pokud se jedná o nesmysly, spam apod., v katalogu se ani neobjeví. Máte k dispozici tedy pouze opravdu kvalitní a ověřené inzeráty, firmy i pracovní příležitosti.


Jsou u Vás mé osobní údaje v bezpečí?

Vaše osobní údaje nesdělujeme žádným třetím stranám ani je nezneužíváme k nekalým marketingovým praktikám. Osobní údaje budeme sdělovat třetím stranám až v případě potvrzeného podvodu, čímž ochraňujeme slušné lidi.

Pokud někde (v rámci portálu) uvádíme Vaši soukromou (nikoliv firemní) e-mailovou adresu, je nečitelná pro roboty. Tím Vás chráníme před SPAMem (neboli nevyžádanou poštou).

Jsme registrováni u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Nápověda a podpora | Obchodní podmínky | O portálu | Tvorba webových stránek a e-shopů | Srovnání cen zboží | Tisknout stránku
Inzerce zdarma, firmy, katalog firem i bazar, rejstřík firem © 2011-2017 ČeskýPortál.eu

Inzerce zdarma i bazar, on-line bazar, inzeráty, bezplatná inzerce, anonce, recenze, hodnocení, firmy, katalog firem, registr firem, služby, české firmy, český portál.
Provozovatel serveru ČeskýPortál.eu nezodpovídá za obsah uveřejněných inzerátů, firemních zápisů, zboží ani za další obsah vložený uživateli serveru.